Zithromax orale behandeling voor bacteriële infecties.

 

Het behandelen van bacteriële infecties is een uitdaging omdat het een levende vijand is die het lichaam aanvalt. Een medicijn dat is ontwikkeld om bacteriële infecties te behandelen, wordt Zithromax (Azithromycin) genoemd. Dit medicijn komt over de hele wereld voor en wordt momenteel in Nederland gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties zoals luchtweginfecties, oor- en huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Zithromax (Azithromycin) is geclassificeerd als een antibioticum en heeft meerdere doelen omdat het verschillende soorten infecties en ziekten kan bestrijden. Zithromax (Azithromycin) wordt beschouwd als een relatief goedkoop medicijn dat deel uitmaakt van de reden waarom het zo effectief is geworden. Bacteriële infecties komen zeer vaak voor, ongeacht in welk deel van de wereld u zich bevindt.

Goedkope Zithromax Kopen

Wat is Zithromax

Zithromax (Azithromycin) wordt ook gebruikt voor de behandeling van ooginfecties, waaronder conjunctivitis. Het komt in de vorm van een pil, behalve wanneer het wordt gebruikt om oogaandoeningen te behandelen, in deze gevallen komt Zithromax (Azithromycin) voor in de vorm van een oogoplossing. Deze oplossing kan aan het oog worden toegediend door de oplossing rechtstreeks op het oogoppervlak te laten vallen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u medicijnen inneemt. Zithromax (Azithromycin) wordt meestal gebruikt om ooginfecties te behandelen, maar het is belangrijk dat u altijd uw handen wast voordat u de druppels toedient. Het wordt aanbevolen om de gesloten fles te schudden voordat u de oplossing in uw oog laat vallen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door uw hoofd achterover te kantelen en omhoog te kijken terwijl u de druppelaar boven uw oogbal houdt. Het is belangrijk om het deel van de druppelaar dat de oplossing raakt niet aan te raken om besmettingsgevaar te voorkomen.

Hoe het werkt

De dosis waarin Zithromax (Azithromycin) wordt geleverd, kan van geval tot geval verschillen en de instructies zullen doorgaans door uw arts worden gegeven en ook op de fles van het medicijn zelf worden gegeven. De hoeveelheid die moet worden ingenomen, kan verschillen afhankelijk van de leeftijd van de patiënt en over het algemeen nemen kinderen een kleinere dosis dan een volwassene. Als u een dosis van dit geneesmiddel mist, kunt u uw regelmatig geplande dosis zo snel mogelijk innemen. Probeer niet te verdubbelen om de vergeten dosis in te halen. Zithromax (Azithromycin) moet worden bewaard waar het niet toegankelijk is voor kinderen. Het moet ook op een koele en droge plaats zoals de koelkast worden bewaard, maar bevries Zithromax (Azithromycin) nooit. Als u in het verleden allergische reacties op medicijnen heeft gehad, moet u uw arts raadplegen voordat u Zithromax (Azithromycin) inneemt.

Bijwerkingen

Er is momenteel zeer weinig informatie over de effecten van Zithromax (Azithromycin) bij een kind dat borstvoeding geeft wanneer de moeder het medicijn gebruikt. De kosten en baten van elk medicijn moeten in overweging worden genomen en als u borstvoeding geeft, is het de moeite waard hiermee rekening te houden. Ook mag u Zithromax (Azithromycin) niet gebruiken in combinatie met andere medicijnen. Geneesmiddelen kunnen onbedoelde gevolgen hebben wanneer ze worden gemengd en de reactie die een persoon kan hebben, kan van persoon tot persoon verschillen. Naast mogelijke allergische reacties moeten ook andere bijwerkingen worden overwogen. Deze bijwerkingen kunnen zijn:

 • Buikpijn
 • Diarree
 • Kloppende hartslag
 • Levercomplicaties
 • Misselijkheid
 • Braken
 • Hoofdpijn

Hoe het eruit ziet

De pilvorm van Zithromax (Azithromycin) is gemakkelijk te herkennen omdat het een roze ovaalvormige pil zal zijn met 7146 aan de ene kant en 93 aan de andere kant. Een andere maker van het medicijn produceert een versie die ovaal en wit is met GGD6 aan de ene kant en niets aan de andere kant. Er is ook een versie met aan de ene kant een 787 en aan de andere kant PLIVA. Dit zijn allemaal tabletten van 250 mg en moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Enkele andere dingen waar u op moet letten, zijn medicijnen die niet vermengen met Zithromax (Azithromycin). Deze omvatten Acid Gone, Di-Gel, Aldroxicon, Rolaids en Rulox. Er zijn andere medicijnen die niet met Zithromax (Azithromycin) mogen worden ingenomen, maar raadpleeg uw arts over uw specifieke voorschriften.

Hoe het is genomen

Of u nu de orale suspensie of de tabletvorm van Zithromax (Azithromycin) inneemt, u kunt het met of zonder voedsel innemen. Zithromax (Azithromycin) kan worden voorgeschreven aan kinderen, maar mag niet worden gegeven aan kinderen jonger dan 6 maanden. Raadpleeg altijd uw arts en neem nooit een medicijn zonder recept voor uw eigen veiligheid en voor de mensen om u heen.

Peter-jan Tusveld

7 thoughts on “Zithromax orale behandeling voor bacteriële infecties.

 1. Zithromax is een zeer sterk antibioticum! Ik ben dol op het Z-Pack waarin het wordt geleverd, waarbij je de eerste dag twee pillen moet nemen en daarna slechts één pil per dag gedurende 4 dagen. Het beste deel is dat, hoewel je klaar bent met het snel nemen, het tot 10-14 dagen in je systeem blijft zitten en nog steeds werkt. Mijn man kreeg dit voor een sinus-infectie die hij gewoon niet kon schudden, en hij voelde zich na slechts 2 dagen zoveel beter. Het veroorzaakte een beetje misselijkheid en losse ontlasting, maar het was de moeite waard om je beter te voelen.

 2. Ik ben een gepensioneerde verpleegster. Ik werkte vroeger in een privé-kinderkamer. Ik weet zeker dat kinderen Azithromycin kunnen verdragen. Het is een uitstekend antibioticum dat bacteriën goed bedekt en voor een veel kortere kuur wordt ingenomen dan andere antibiotica. Azithromycin wordt ook wel een Zpak genoemd. Volwassenen zijn hier wellicht bekend mee. Het wordt dit genoemd omdat de pillen in een kleine verpakking zitten. Op dag 1 slik je 2 pillen en op dag 2 t / m 5 één keer per dag een pil. Dat is het! Vanwege een korte kuur en voor het grootste deel van de behandeling slechts één pil per dag nodig, is dit een zeer populair medicijn bij uitstek. Het wordt in generieke vorm aangeboden, dus het is betaalbaar. Sommige patiënten ervaren bijwerkingen en andere niet. Ik heb dit antibioticum persoonlijk zonder problemen gebruikt. Het lijkt snel te werken.

 3. Het beste deel van toen ik Zithromax (Azithromycin) innam, was dat de pillen erg klein maar effectief waren. Ik kon slechts 2 mg slikken en verbeterde mijn toestand binnen 7 dagen.

 4. WOW Zithromax heeft een echt nummer op mijn systeem gedaan. U zult waarschijnlijk een onaangename reactie krijgen als u voedsel eet en ook als u het inneemt zonder het te eten …

 5. Zithromax ook wel bekend als Azithromycin is geweldig! Ik gebruik het wanneer ik een roze oog krijg, wat vrij vaak gebeurt omdat ik altijd iets in mijn oogballen krijg.

 6. Vouw uw buik niet tijdens het gebruik van dit medicijn. HET veroorzaakt veel pijn in de maag en maakt alles ernstig. Mijn arts heeft me 400 mg voorgeschreven om van een infectie af te komen en tot nu toe werkt het, maar ik kan niet wachten tot het stopt

 7. Zithromax kan worden gebruikt om roze ogen te behandelen. Een studie gepubliceerd in de uitgave van British Journal of Opthalmology van april 2007 beweert dat 3 dagen behandeling met azithromycine-oogdruppels net zo veilig en effectief is als een behandeling van 7 dagen met het concurrerende medicijn tobramycine. Omdat men in 3 dagen in plaats van 7 dagen kan genezen, wordt het als een betere keuze beschouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *