Veelgestelde vragen, bijwerkingen, kosten en al het andere dat u moet weten

Levitra (ook bekend als Vardenafil voor het generieke merk ) is een medicijn dat wordt gebruikt om problemen met seksuele disfunctie bij mannen te behandelen. Erectiestoornissen worden beschreven als moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie wanneer men opgewonden raakt. Erectiestoornissen treffen helaas veel mannen over de hele wereld en worden meestal veroorzaakt door medicijnen, chronische ziekten en een slechte bloedtoevoer naar de penis.

Gelukkig zorgt Levitra ervoor dat je in een mum van tijd aan de slag kunt in de slaapkamer Kun Je Levitra Kopen Bij Apotheek

Levitra helpt door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten, en bij seksuele stimulatie helpt het de man om de erectie te behouden en te behouden. Het medicijn biedt helaas geen bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, dus bescherming zal nog steeds moeten worden gebruikt. Het wordt altijd aangeraden om een condoom te gebruiken bij seksuele activiteiten.

Bijwerkingen

Sommige bijwerkingen van het gebruik van Levitra zijn dat het hoofdpijn, blozen, een verstopte neus en / of loopneus kan veroorzaken en soms kunnen sommigen duizeligheid ervaren. Sommige mannen kunnen problemen met het gezichtsvermogen ervaren, zoals wazig zien of moeite hebben om te zien welke kleuren blauw en groen zijn en deze van elkaar te onderscheiden. Als een van deze bijwerkingen langdurig aanhoudt, zoek dan onmiddellijk medische hulp.
Het wordt ook aangeraden om langzaam op te staan of op te staan om er zeker van te zijn dat u niet duizelig wordt na het innemen van het medicijn. Enkele meer ernstige effecten zijn onder meer verlies van het gezichtsvermogen of permanente blindheid in uw ogen, evenals een plotselinge vermindering van het gehoor. In sommige extreme gevallen kunt u ook ervaren dat u een erectie krijgt die langer dan vier uur aanhoudt en als deze aanhoudt, moet u zo snel mogelijk medische hulp inroepen.

Raadpleeg eerst uw arts

Voordat u Levitra inneemt, moet u ervoor zorgen dat u niet allergisch bent voor het medicijn door medisch advies in te winnen en of dit medicijn geschikt voor u is. Zorg ervoor dat u uw eerdere medische geschiedenis opneemt om te zien of u conflicten heeft met dit medicijn. De aanbevolen dosis is 10 mg en moet ergens tussen de 25 en 60 minuten vóór enige vorm van seksuele activiteit worden ingenomen. Slik gewoon een tablet uit uw verpakking door en neem deze met een glas water om een goede opname te garanderen.

Dit medicijn, Levitra, kan zowel in de apotheek als online in Nederland worden gekocht

Sommige websites bieden de medicatie zonder recept aan, maar u zult zorgvuldig moeten zoeken om er zeker van te zijn dat het legitiem is. Vaak zijn er sites die namaakmedicijnen verkopen en die bij gebruik problemen en complicaties kunnen veroorzaken. Het wordt sterk aangeraden om een recept van uw arts te vragen om er zeker van te zijn dat Levitra geschikt voor u is voordat u het medicijn koopt. Bovendien bieden sommige sites online aankopen en bezorging aan voor degenen die dit nodig hebben.

Levitra prijs

Een Levitra-pil is ongeveer 0,47 in Australische dollar en zal oplopen tot 0,42 per pil, afhankelijk van het feit of u een kleinere hoeveelheid koopt. Sommige websites bieden gratis verzending, wat perfect is voor klanten die moeite hebben om de winkel binnen te komen om hun medicijnen te kopen of op te halen.

Peter-jan Tusveld

3 thoughts on “Veelgestelde vragen, bijwerkingen, kosten en al het andere dat u moet weten

  1. Levitra (vardenafil) is een voorgeschreven medicijn dat is goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van erectiestoornissen (ED). Het merkproduct is een product van Bayer en is door verschillende fabrikanten ook in generiek verkrijgbaar.

  2. Ik gebruik Levitra nu 2 maanden en ben er zeer tevreden over. In het begin had ik wat lichte bijwerkingen, zoals duizeligheid, maar dat is grotendeels verdwenen. Ik heb een veel gemakkelijkere tijd gehad met seksuele stimulatie sinds ik het begon te gebruiken, en hoewel het niet perfect is, is het het beste product dat ik heb geprobeerd voor ED.

  3. Ik heb Levitra nooit gebruikt, maar het lijkt een effectief medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen. Als ik problemen had met ED, zou ik zeker overwegen om dit medicijn te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *